Antalya Ev Eşyası Depolama

 

Antalya Ev Eşyası Depolama

Antalya kiralık eşya deposu olarak size en iyi hizmeti veriyoruz.

Günümüzde profesyonel anlamda hizmet verenlerin olmasının yanı sıra, amatörce ve hatta bazı alanları resmiyet kazanmadığı halde hizmet veren depolama firmaları da maalesef ki bulunmaktadır.Aşağıda maddeler halinde, en azından asgari ölçüde bulunması gereken nitelikleri yazdık.

  • Depo alanları güvenlik elemanları ve kameralarla korunmalıdır.
  • Tüm alanların temizlik ve ilaçlanması, periyodik aralıklarla yapılmalıdır.
  • Depo alanlarının nem, rutubet, kir ve toz gibi olumsuzluklara karşı önlem alınmış alanlar olması gerekmektedir.
  • Yangın ve sel gibi olumsuzluklara karşı, özel önlem alınmalıdır.
  • Eşyalara eşya sahibinden ve onun izin verdiği kişilerin dışında başkasının ulaşmasına engel olacak önlemler alınmalıdır.
  • Depolanan tüm eşyalar, sigorta kapsamına dahil edilmelidir.
  • Müşterinin talep etmesi halinde, eşyaların depoya getirilmesi ve iş sonunda teslim edilmesinde, nakliyat hizmeti verebilir durumda olması gerekmektedir.
  • Yasal olarak tüm evraklarının tam olması, ilgili bakanlık ve odalardan kaydını yaptırmış olmaları gerekir.
  • Tüm çalışanlarının, depolama konusunda nitelikli elemanlar olmasına özen gösterilmelidir.
  • Depoların temizliği sıklıkla yapılmalı, hijyenik bir hizmet sunulmalıdır.
  • Müşteri ile iletişimde kopukluk yaşanmamalı, müşteri talepleri doğrultusunda bilgilendirilmelidir.

Ev Depolama

Her müşterinin özel ihtiyacına göre depoluyoruz!

Antalya’da depolama firmalarının, sunmuş oldukları çeşitli hizmetler bulunmaktadır. Bu hizmetlerden birisi de parsiyel depolama hizmetidir.Farklı müşterilerin çeşitli eşyalarının, bölüm esaslı olarak aynı ortamda depolanması işlemidir.Yani kutu, koli, oda, konteyner, antika, ofis, özel ya da parça eşya depolama gibi seçeneklerinin aynı alan içerisinde bölüm esaslı depolanma hizmetidir.Bireysel müşterilerin yararlanacağı gibi kurumsal müşterilerinde yararlanabilecekleri hizmetler arasında yer almaktadır.

Avantajlarına baktığımızda ise, depolama maliyetlerini önemli ölçüde azalttığını görebiliriz.Örneğin depolanacak eşyası az olan kişilerin depolanma ihtiyacından daha fazla bir yer kiralamaları maliyetleri artırırken, sisteminde sadece eşyaların kapladığı hacme göre ücret alınmaktadır. Bu durumda ev eşyası depolamak için kiralik depo ücretleri, önemli ölçüde azaltmaktadır.Özel alan depolamaya göre avantajlı bir hizmet olan parsiyel depolama hizmeti, tıpkı kişiye özel depo alanlarında olduğu gibi özel güvenlik önlemleri ile korunmaktadır.

Siz de profesyonel eşya depolama şirketi arıyorsanız, iletişim kanallarımızdan herhangi biriyle bizimle irtibata geçerek, daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.Profesyonellerin tercihinin yine profesyoneller olacağı düşüncesiyle, sizlere en kapsamlı hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız.

Eşya Depolama Güvenli Depo

Eşya depolama güvenli depo derken akla ilk önce antalya borabey Depo gelir. Bizler eşyalarınız korunmasına, muhafaza edilmesine ne kadar önem veriyorsak depolarımızın güvenliğine de o kadar önem veriyoruz.Sizden eşyayı teslim aldığımız anda o eşyadan biz sorumlu oluyoruz.Bu nedenle hırsızlık, kayıp çalıntı, kırılma ve bozulma gibi durumlar da bizim sorumluluğumuz altındadır.Bizler de güvenilir depolama şirketi olarak bu gibi tatsız durumların çıkmaması için en iyi tedbirleri alıyoruz.

Depolarımızın her bir köşesinde güvenlik kamerası bulunuyor.Kameralarımız 7/24 açık bulunuyor ve kayıt alma özelliğine sahip olduğu için aksi durumlarda izlenebiliyor.Gece gündüz depolarımızda güvenlik bulunuyor ve dışarı yabancı birinin girmesi ya da hırsızlık olması imkânsız düzeyde oluyor. Eşyalar sık sık kontrol ediliyor ve her müşterimizin eşyasının bulunduğu odaların anahtarı oluyor.Emin olun ki bizler de eşyalarınıza sizin kadar çok önem veriyoruz. Siz de bize güvenebilirsiniz.  

Eşya Depolama Fiyatlarınız Nedir?

Eşya depolama fiyatları 1+1 (2+1, 3+1) müşterilerimizin eşya durumu, kat durumu (1.kat, 2.kat) ve gideceği adrese göre değişir. Bunun net bir fiyatı yoktur. Ortalama aylık fiyatlar ise 350’den başlamaktadır.

Depolama Sisteminiz Nasıl?

Depolarımız yüksek katlarda tutulur.Altı parkeli ve anahtar teslim oda sistemimiz sayesinde eşyalarınızın karışmasını önlüyoruz.Rutubet ve küflenme kesinlikle olmaz. Covid-19 nedeniyle önlem alınmaktadır.Her gün dezenfekte ediliyor.

Covid-19 Önlemi Alıyor Musunuz?

Eşya depolamada Covid-19 için önlemlerimizi arttırdık ve sürekli olarak depolarımızı temizliyoruz. İsterseniz ziyaret edebilirsiniz. Müşterilerimize tavsiyemiz önceden depo yerlerini görmeleridir. Sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için bunu yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Depolama ve Nakliyeyi Kim Yapıyor?

Depolama ve nakliyeyi kendimiz yapmaktayız. Böylelikle başka bir kuruluş aramanıza gerek kalmayacaktır. Her işlem bizim tarafımızdan yapılmaktadır. Sökme kurma ve sonrasında eşyanızı teslim aldığınızda evinize aynı şekilde kurulur.

Eşya Depolama Sözleşmeniz Var mı?

Her müşterimize depolama sözleşmesi imzalatıyoruz. Böylece karşılaşabileceğimiz sorunları tartışıp, sizi güvence altına alıyoruz.

https://www.facebook.com/antalyaesyadepolamahizmetleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları