İSTANBUL NAKLİYAT FİRMALARI

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

Antalya Ev taşımak, eziyet olmaktan çıktı. Yeni çıkan yöntemler ve bu işin uzman elemanları, ev taşıma işini, 'şipşak' hallediyorlar. Özellikle Antalya şehirler arası nakliyat sektöründe, asansörlerin kullanılması, ev taşıma işini son derece pratik hale getirmiştir.

ANTALYA NAKLİYAT BİRİNCİ AŞAMA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ EKSPER HİZMETİDİR. 

Eksper hizmeti, evden eve nakliyat işinin ilk aşamasıdır. Yapılacak işin programını belirleme, evdeki eşyalar için gerekli kapalı kasa araç, paketleme sistemi ve gerekli paketler, gerekli olan elemanlar ve gerekli olan asansör sistemi, eksper hizmetinde belirlenmektedir. Taşıma ücretinin müşteri tarafından onaylanmasıyla, isteğe bağlı olarak, sigortalama hizmeti verilmektedir. Sigortalama hizmetinde, eşyaların fotoğrafları çekilmektedir.

ANTALYA ŞEHİRLER ARASI ASANSÖRLÜ PROFESYONEL EVDEN EVE NAKLİYAT PAKETLEME

Profesyonel paketleme hizmetinde, öncelikle dikkat edilen şey, bu işte uzman olan kişilerin tercih edilmesidir. Bu işte uzman olan kişilerle çalışan firmamız, özel paketleri temin ettikten sonra, İşin uzmanı olan elemanlarımız, hassas paketlerin paketlenmesinden sonra, kaba eşyaların paketlenmesine geçmektedir. Mobilya, beyaz eşya ve benzeri eşyaları, balonlu naylonlarla paketledikten sonra, asansöre yüklemek için özel olarak hazırlanmaktadır.

ANTALYA ASANSÖRLÜ NAKLİYE FİRMASI VE ÜCRETLERİ

Evden eve nakliyat hizmetinde, asansöre yükleme hizmeti için, asansör kapalı kasa araçlara yanaştırılır. Daha sonra, asansör vasıtasıyla, önce kaba eşyalar kapalı kasa araçlara yüklenir. Daha sonra ise hassasiyetine göre eşyalar yüklenmeye başlar. Asansör yükleme hizmetinde, asansör, evinizin boş kısmına kurulur. Bu kısma kurulan asansörden eşyalar itina ile indirilmeye başlar. İndirme işleminde Antalya evden eve nakliyat hizmetinin en kalifiye elemanları tercih edilmektedir. Asansörlü taşıma işinin başarılı ve etkili olması için, en iyi asansör aracı ve en iyi elemanlar tercih edilmektedir. ORTALAMA FİYATLARI ;400 TL asansör içindir.

ANTALYA İSTANBUL EVDEN EVE NAKLİYE

Antalya İstanbul evden eve nakliyat ortalama her hafta 3 araç çıkışı ile yapıldığı için müşterilerimiz istedikleri zaman eşyalarını gönderiyor ve bu konuda memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Aynı şekilde İstanbul Antalya evden eve nakliyat içinde sürekli araçlarımız hizmetinizde taşıma planı önceden yapılmışsa eğer en az 3 gün önceden bildirilirse taşıma tarihi müşterini istediği zaman dilimine göre yapılır. Diğer şekilde en azamı zaman diliminde eşyaların taşımasını sağlıyoruz.

ANTALYA ASANSÖRLÜ EV EŞYA TAŞIMACILIK

Asansörden eşyaların indirilmesi işi, yükleme işi gibi, itina ile gerçekleştirilmektedir. Asansör hizmetini başarılı ve etkili olması için, işin uzmanı elemanlarımız, belli bir program gerçekleştirir. Eşyalar, aynı hassasiyetle yeni adrese indirilir. Yeni adrese indirilme aşamasından sonra, evin içerisinde döşeme yapılması için, isteğe bağlı olarak, eleman temin edilmektedir. Evden eve nakliyat sektöründe başarılı sonuçlar elde eden Antalya İstanbul şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti, oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Taşıma işinde, eşyalarınızın zarar görmemesi için, en iyi yöntemler tercih edilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri