Antalya İstanbul ŞehirlerArası Nakliye

Antalya İstanbul Şehirlerarası Nakliyat

Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle, kapalı kasa araçların konforu ve güvenliği artmıştır. Şehirler Arası Nakliyat işlerinde, en iyi araçları kullanan firmamız, hızlı ve güvenli taşıma hizmetleri sunmaktadır. Türkiye'nin bütün şehirlerine nakliyat hizmeti veren firmamız, en iyi nakliyat hizmeti için, gerekli olan bütün şartları yerine getirmektedir. Evden eve nakliyat işlerinde, şehirlerarası taşıma işleminde, uzman elemanlar çalışmaktadır. Profesyonel çalışma sistemleri ile en güvenli taşıma işleri gerçekleşmektedir.

Şehirler Arası Nakliyat Nedir ?

Şehirlerarası nakliyat, şehir içi nakliyata göre uzun mesafeli taşıma şeklidir. Taşıma ve yerleştirme bakımından farkları yoktur. Şehirlerarası nakliyatta, mesafe fazladır ve iki şehir arasında taşıma işlemidir. Bu nedenle, kapalı kasa araçlarımız uzun yola dayanıklı ve son derece güvenlidir.

Şehirler Arası Nakliye Aşamaları

Ekpertiz hizmetiyle taşıma işlemleri başlar ve gerekli kapalı kasa araç, ekspertiz tarafından belirlenir. Anlaşmadan sonra eşyalar sigortalanır. Hassas eşyaların paketlenmesi ve diğer eşyaların paketlenmesi işlemlerinden sonra, asansör ile kapalı kasa araca, eşyalar indirilir. Öncelikle ağır ve sağlam eşyalar indirilir ve daha sonra hassas eşyalar indirilir.
Kapalı kasa araçlarımızın eşya taşıma işlemi için özel olarak üretilmesiyle, Şehirler Arası Nakliyat'ta Eşya Güvenliği sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyeti esas amacımızdır. Bu nedenle en iyi araçlarımızla şehirlerarası nakliyat işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca uzun yol şoförlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Böylece bekleme stresinden kurtulursunuz.
Şehirlerarası nakliyat hizmetlerinde, paketleme ve kolileme hizmetleri özeldir. BOrabey Nakliyat firması tarafından uzun yolun sıkıntıları göz önüne alınır, taşınacak şehrin coğrafi yapısı göz önüne alınır ve en uygun paketleme işlemleri yapılır. Paketlemeden sonra en iyi istifleme işlemleri gerçekleştirilir. Bu şekilde yapılan paketleme ve istifleme ile eşyalarınız zarar görmemektedir. Şehirlerarası nakliyat için gerekli bütün resmi evraklarımız vardır. Şoförlerimiz tecrübeli, SRC ve psikoteknik belgelerine sahiptir. Ulaştırma bakanlığının izin belgesi vardır. Bu nedenle, yolda çıkacak bütün resmi sorunlar ortadan kaldırılmıştır. Firmamız tonaj konusunda dikkatli davranmaktadır.
Şehirler Arası Nakliyat Fiyatları, gidilecek şehrin uzaklığı, kapalı kasa aracın soğutuculu olması veya başka özel donanımlı olması, İsteğe bağlı ek hizmetlerin kullanılması ve aracın büyüklüğü, gibi şartlara bağlıdır. En uygun seçeneklerle fiyatlandırma yapılmaktadır..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları