Asansörlü Taşıma Nasıl Yapılır?

Asansörlü Taşımacılık Nedir? Nasıl Yapılır ve Nerelerde Kullanılır?
Evden eve ve büro taşımacılığında gelişen teknolojiyle beraber taşıma metotları da gelişmiştir. Bu metotlardan en ehemmiyetlisi ve en revaşta olanı da asansörlü taşımacılıktır. Peki asansörlü taşımacılık nedir, nasıl yapılır, avantajları ve dezavantajları nelerdir? Bu suallerin yanıtlarını makalemin devamında öğrenebilirsiniz.
Asansörlü taşımacılık; Mobil asansör ve vinç aracılığı ile eşyaların pencere veya balkondan veya camdan taşınması işlemidir. Ülkemizde bilhassa sonyıllarda bir çok nakliyat firması, konseptlerine asansörlü taşımacılık hizmetini de ilave etmiş, gerek uygun ücret siyaseti gerekse taşıma işleminin alelacele yapılabilmesi sayesinde bir çok insan asansörle taşımacılığı seçenek etmiş ve etmektedir. Asansörlü taşımacılık nasıl yapılır? Nerelerde kullanılır sualinin yanıtını verecek olursak;  özellikle de dar merdivenli ve yüksek katlı binalarda kullanılmaktadır. Asansör ve Vinç makinesine bağlı özel bir asansör aracılığıyla taşıma işlemi gerçekleşir. Konsept ilk hizmete sunulduğu vakitlerde fiyatlarının yüksek oluşu ve bu yüzden lüks görülmesi nedeniyle az sayıda insan tarafından ilgi görmüş olsa da son zamanlarda lüks olmaktan çıkmış, bir çok insanın ve nakliyat firmasının tercih sebebi olmuştur.Son olarak Asansörlü taşımacılıkta da diğer hizmetlerde olduğu gibi avantajlar ve dezavantajlar söz konusudur. Bu sistemin avantaj ve dezavantajlarına bakacak olursak…
Avantajları: Çok yüksek katlı bir binada oturanlar ya da apartman boşluklarının dar olduğu apartmanlarda yaşayanlar için oldukça avantajlıdır. Klasik nakliyata göre taşıma işlemi çok daha kısa zananda  gerçekleşmekte, ciddi derecede vakit tasarrufu sağlamaktadır. Ayrı olarak taşıma işlemi dolaysız olarak araçtan evinize ve evinizden taşımayı yapacak araca yapılmakta ve bu sayede fazla sayıda iş gücü ihtiyacına gerek kalmamaktadır.
Dezavantajları: Diğer taşıma metotlarında olduğu gibi asansörlü taşımacılığında dezavantajları vardır. Sistemin en ehemmiyetli dezavantajı, taşıma esnasında halatın kopması ve eşyaların büyük oranda hasar görmesidir. Bu yüzden asansörlü taşımacılıkta dikkat edilmesi şart olan en ehemmiyetli nokta, taşımadan önce halat, asansör, vinç ve diğer parçaların kontrollerinin özenli ve düzenli bir şekilde yapılmasıdır.Eskiden nakliyat işlemleri zor şartlarda yapılırdı çoğunlukla beden gücü ile yapıldığından dolayı sakatlanmalar yaşanırdı. Türkiye’de nakliyat alanında 1930-1960 yılları arasında daha fazlaydı 1960’lardan sonra teknoloji önce insanlar için yapıldı, yüksek binaların yaygınlaşmaya başlamasıyla asansör çok farklı alanlarda yayıldı ve yapılmaya başladı, nakliyat için ise geliştirilerek beden gücünden ayırarak bu işlemleri kolaylaştırıldı. Hayatımıza kazanılan taşıma nakliyat makinaları örneğin asansörlü taşıma, yük asansörleri, ve fabrikalarda kullanılan iş makinalarıda vardır.Bizi İçin Önemli Olan Asansörlü Ev Taşımadır.
Antalya’da bütün ilçelere hizmet vermekteyiz. Evinizi taşımak iş yerinizi taşımak istiyorsanız veya taşınacak depo ise bizlerle iletişime geçebilir detaylı bilgi alabilirsiniz.


EVİNİZİ EN İYİ BİZ TAŞIRIZ.....    (ANTALYA Evden Eve Nakliyat)


Eviniz ve eşyalarınız sizin her şeyiniz. Bunu en iyi Antalya BOrabey  evden eve nakliyat firması olarak biz biliriz. Müşterilerimizden bir çok kez duyduğumuz televizyonumun camı kırıldı, dolabımın kapısı yamuldu, çamaşır makinemin kapağı çizildi gibi bir çok can sıkıcı problemler bizimle son bulacaktır. Taşıma işinde tecrübesiz bir firma ve ekibi tüm eşyanızı berbat bir hale getirebilir. Biz firma olarak deneyim ve tecrübelerimizi her daim sizin için kullanmaya hazırız ve kullanıyoruz…..

Yapmanız gereken şey bizimle iletişime geçmeniz. Taşınmak zorunda kaldığınızda bir nakliye firması arıyorsanız eğer lütfen önce bizimle iletişime geçin. Yetkililerimiz güler yüzlü iş anlayışı ve disiplinli çalışma prensibiyle en uygun fiyat teklifinide size sunacakdır. Antalya evden eve nakliyat firması olarak bizi aradığınızda hemen evinize gelerek gerekli ön çalışmalarımızı yaparız. Mevcut tüm eşyanızın tespit ve miktar aşamasından sonra gerekli sigorta işlemleri yapılarak tüm eşyalarınız güvencemiz altına almış oluruz. Bununla başlayan taşıma sürecimiz eşyalarınızın tamamının paketlemeye hazır hale getirilmesi ile devam eder. Eşyalarınız paketleme aşamasına geldiği andan itibaren titizlikle tüm eşyalarınız uygun kutulara paketlenerek tecrübeli elemanlarımız aracılıgı ile siz hiç elinizi sürmeden araçlarımıza taşınır.
Varış noktasındaki yeni evinize güvenli olarak eşyalarınızın taşınması ile son bulacak süreçte Antalya evden eve nakliyat firması olarak en büyük amacımız ve hayalimiz sizin güler yüzünüzü görmek olacaktır..


Antalya  evden eve nakliye firmaları arasında profesyonel hizmet veren tek firma olarak işimizi en iyi şekilde sunuyoruz, her anlamda kendimizi geliştirerek işimi iyi yapmak ve kendimizi her anlamda geliştirmek için çalışıyoruz iyi bir firma olarak özellikle eşyanızı paketleme konusuna önem veriyoruz eşyanız ne kadar iyi paketlenir ise o kadar hasarsız ve iyi bir süreçten geçmiş oluruz, Firmamız yılların verdiği tecrübe ile profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Sizde eşyanızın hiç bir hasar görmemesini ve size ne kadar değer verdiğimizi bilmeniz gerek uzman ekip ve ekipmanlar ile size iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.
Nakliyat firması olarak size kaliteli hizmet vermekten gurur duyuyoruz, biz kendini özellikle Asansörlü evden Eve Nakliye sektöründe geliştiren ve iyi bir taşıma işlemi gerçekleştirmek için çalışan firmayız size cok değer veriyoruz. Çünkü bizim için siz varsınız sizi ne kadar memnun bırakırsak, sizde bu memnuniyet sayesinde bizi eşinize dostunuza tavsiye edebilirsiniz. Biz size ne kadar iyi hizmet versek azdır. Antalya BOrabey nakliyat firması olarak da hizmet veririz bizim için yer ve alan önemli değildir bizim için tek değerli olan siz ve eşyalarınızdır.
Antalya evden eve nakliye fiyatları
Taşımacılık ve nakliyat sektörünün öncü firması olarak özelikle sunduğumuz asansörlü nakliyat hizmeti  alanında profesyonel ve teknolojik hizmetler ile adımızı sıkça duyuruyoruz, Antalya evden eve nakliye firması olarak her anlamda hizmet vermeyi amaçlayan bu amaç için çalışan ve kendini geliştiren bir firmayız. yine ekibimiz içerisinde bulunan su ve kanal tesisatı ustamız banyo , tuvalet ve mutfak gibi yerlerdeki eşya ve monte kurulumlarını uzman bir şekilde yapmaktadır. Yani yayınlanan sayfalarımızdan biri olan Firmamızın Gelişimi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz evden eve nakliyat firması olarak Türkiye’nin her il ve ilçesine nakliyat hizmeti sunmaktayız.Ucuz nakliyat fiyatlarımız ile çalışmalarımızdan kaliteden ödün vermeden hizmet vermektedir. Antalya nakliyat firmaları arasında profesyonel hizmet veren tek firma olarak işimizi en iyi şekilde sunuyoruz, her anlamda kendimizi geliştirerek işimi iyi yapmak ve kendimizi her anlamda geliştirmek için çalışıyoruz iyi bir firma olarak özellikle eşyanızı paketleme konusuna önem veriyoruz eşyanız ne kadar iyi paketlenir ise o kadar hasarsız ve iyi bir süreçten geçmiş oluruz, Firmamız yılların verdiği tecrübe ile profesyonel ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Sizde eşyanızın hiç bir hasar görmemesini ve size ne kadar değer verdiğimizi bilmeniz gerek uzman ekip ve ekipmanlar ile size iyi hizmet vermek için çalışıyoruz.


Antalya nakliyat firması olarak size kaliteli hizmet vermekten gurur duyuyoruz, biz kendini özellikle Evden Eve Nakliyat sektöründe geliştiren ve iyi bir taşıma işlemi gerçekleştirmek için çalışan firmayız size değer veriyoruz çünkü bizim için siz varsınız sizi ne kadar memnun bırakırsak, sizde bu memnuniyet sayesinde bizi eşinize dostunuza tavsiye edebilirsiniz biz size ne kadar iyi hizmet versek azdır. Antalya BOrabey nakliyat firması olarak da hizmet veririz bizim için yer ve alan önemli değildir bizim için tek değerli olan siz ve eşyalarınızdır.

Taşımacılık ve nakliyat sektörünün özcü firması Antalya Nakliyat olarak özelikle sunduğumuz asansörlü nakliyat hizmeti ile alanında profesyonel ve teknolojik hizmetler ile adımızı sıkça duyuruyoruz, Antalya evden eve nakliye firması olarak her anlamda hizmet vermeyi amaçlayan bu amaç için çalışan ve kendini geliştiren bir firmayız. Gene ekibimiz içerisinde bulunan su ve kanal tesisatı ustamız banyo , tuvalet ve mutfak gibi yerlerdeki eşya ve monte kurulumlarını uzman bir şekilde yapmaktadır. Yani yayınlanan sayfalarımızdan biri olan Firmamızın Gelişimi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz borabey evden eve nakliyat firması olarak Türkiye’nin her il ve ilçesine nakliyat hizmeti sunmaktayız.Ucuz nakliyat fiyatlarımız ile çalışmalarımızdan kaliteden ödün vermeden hizmet vermektedir.      www.antalyaborabeynakliyat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları