ANTALYA EVDEN EVE ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK


ANTALYA EVDEN EVE NAKLİYAT  VE TAŞIMACILIK

Antalya'da evden eve nakliyat konusunda firmamız uzman ekibiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Yüksek katlarda antalyada asansörlü evden eve nakliyat ve taşımacılık hizmetiyle sizlerin memnuniyetini ön planda tutarak tüm eşyalarınızı özenle paketleyerek garantili olarak taşıyoruz. İsteyen müşterilerimize antalya'da sigortalı evden eve nakliyat hizmeti sunuyoruz. Bizi antalya evden eve taşıma hizmetinde tercih edin, içiniz rahat olsun. Antalya şehirlerarası nakliyat hizmetlerinde her zaman yanınızdayız. Antalya'da evden eve taşıma yapanlar arasındaki şirketler içinde farkımızı hissedin. Antalya evden eve nakliyat firması
 olarak uygun fiyat garantisiyle tavsiye edilen firmamız sizler için en uygun fiyat ve çözümleri sunmaya hazırdır. Bizden fiyat almadan taşınmayın. 
Antalya asansörlü taşıma şirketleri arasında uzman ekibimizle her zaman bir adım öndeyiz. Tüm mobilyalarınızı yerinde söküp kurulumunu yaparak evinizi taşıyoruz. Antalya evden eve nakliyat firmaları arasındaki yerimizi gün geçtikçe sağlamlaştırıyoruz. Tüm antalya nakliye hizmetlerinde sizlere yardımcı olmaktan mutlu olacağız.


ASANSÖRLÜ NAKLİYAT  EVDEN EVE TAŞIMACILIK Müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek adına, ilimiz Antalya ‘da  nadir bulunan 15. kata kadar kolaylıkla yükselebilen yük asansörümüzle hizmetinizdeyiz. En yüksek katlara kadar daha kolay ve garantili bir şekilde taşıma işlemi gerçekleştiren firmamız, hem zamandan hemde maddi olarak kazançlı çıkmanıza olanak tanımaktadır. Daha ekonomik ve güvenli bir şekilde transferi gerçekleştirilen eşyalarınızı bu sayede anahtar teslimi sizlere sunmaktayız. Böylece hem firmamız hem müşterilerimiz daha memnun bir şekilde ayrılmaktadır.

                                               EŞYA AMBALAJLAMA VE PAKETLEME
Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına tüm çabamızla çalışmaktayız. Daha çok evden eve nakliye hizmeti veren bir firma olarak, özellikle üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri de, eşyaya uygun paket ve ambalajlamanın yapılmasıdır.En kaliteli araçlarla, alanında uzman personel kadromuzla sorunsuz hizmet verebileceğimizi garanti ediyoruz. Fakat, tüm bunların gerçekleşebilmesi için en önemli hizmetimizden biri de paketlemedir. En iyi şekilde paketlenen bir malzemenin, eşyanın kırılma, çizilme, ezilme ve kirlenme gibi olasılığı en yüksek olan sorunları ortadan kaldırmaktadır. Antalya Evden Eve Asansörlü Nakliyat olarak, bizi diğerlerinden ayıran en büyük özelliğimiz de budur.


ANTALYA OFİS/BÜRO NAKLİYE

Ofis Taşıma işlemi yapılmadan önce taşınma ekspertizi eşya tespitini yaparak eşyaların detayı net olarak saptanır.
Taşınma ekspertizi eşyanın gideceği yeni yeride görüp planlamasını buna göre yapacaktır. Bu hizmetimiz ücretsiz yapılır. Ekspertiz raporu doğrultusunda bir taşınma programı yapılır.
Bu rapor doğrultusunda tüm taşıma işlemine dair size yazılı olarak hizmet garanti sertifikası çerçevesinde fiyat teklifi sunulur. Kabul olunması halinde, Yapılan ofis taşıma programı çerçevesinde;
Tüm masalar, dolaplar ve yeni taşınacak ofisteki yerleri numaralandırılır. Yükleme işleri bu numaralandırma doğrultusunda yapılır bu şekilde yeni ofisteki yerleştirme karmaşası önlenmiş olur.
Tüm Dosya ve Klasörler Paketlenir
Mobilyaların taşınma esnasında zarar görmemesi için hava naylonlarla ambalajlanması ve köşelerine koruyucular yerleştirilmesi işlemleri yapılır. Büro eşyalarınız yeni ofisinizde departman ve kod numarasına göre sizin istediğiniz şekilde elemanlarımız tarafından yerleştirilir.Bilgisayar ve Elektronik Eşyalar Ayrı Ayrı Paketlenir
Monte ve demonte gerektiren mobilyalarınız marangozlarımız tarafından yapılır.Yerleştirme (Bu işlem için birkaç uzman elemanımız yerleştirmenin her aşamasında yanınızda hazır bulunmaktadır) Ofis büro eşya taşımacılığı hizmetlerinde detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimizden detaylı bilgi alabilirsiniz..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları