İstanbul Antalya Evden Eve Nakliyat ve Taşımacılık

          ANTALYA İSTANBUL EŞYA İSTANBUL ANTALYA  EVDEN EVE TAŞIMACILIK

Evden eve taşımacılık işleri, ev eşyası nakliyesi işlemlerinin, möble, ev cihazları yahut diğer eşyaların ziyan görmemesi gerekçesi çerçevesinde gereken düzenlemelerin yapılması kapsamında, belirli bir düzenle uygulanmasıdır. Ev eşyalarının toparlanması, paketlenerek muhafaza edilmesi, araç ile taşınıp yeni alanlarına konumlandırılması işlemlerini içine alır.


Evden Eve Nakliyat Ne Manaya Gelmektedir? Ne şekilde İcra Edilir?

Evden Eve Nakliyat, evinizde bulunan mobilyalar, malzeme ve eşyalarınızın nakledilecekleri eve nakledilmesinde, eşyaların hasar görmesini ortadan kaldırıcı önlemlerle beraber, uzman elemanlar tarafından demontaj ve monte işlemlerinin de yapıldığı profesyonel bir taşıma modelidir.

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Evden Eve Nakliyat, yalnızca eşyaların sevk edilmesi anlamında icra edilebileceği gibi, taşınacağınız evde eşyaların kurularak kullanıma hazır bir şekle getirilmeleri şeklinde de yapılabilmektedir..

Evlerinizde bulunan eşyaların zarar görmesine karşı korunması düşüncesiyle, halihazırda bulundukları konumda parçalarına ayırma süreçleri ve sarma işlemleri yapılarak yeni bir eve nakledilmesi ile yeniden kurulumlarının yapılması ve kullanılmaya hazır bir şekle getirilmesi işlemleri evden eve taşımacılık işlemlerinin merkezini meydana getirmektedir.

Nakliyat sürecinin en başta gelen safhası ve unsuru statüsüne gelen evden eve nakliye, görevinin tamamen ustası bir firma tarafından sonuçlandırılmadığı hallerde önemli ve çözümü imkan dahilinde olmayan engellere yön verebilmektedir. Eşya ve yüklerinizi taşımaları için bıraktığınız şirketin, mesleğinde ehliyetli ve tecrübeli bir kadrosu, kapalı ve çelik kasalı evden eve nakliye kamyonları ve sağlam kurumsal yapısı ile itimat edilen bir kurum olması zorunludur.

Evden eve nakliyat hizmetinde ilk önce önem verilmesi gerekli olan husus ambalajlamadır. Nakil işlemleri yapılacak mobilya, malzeme ve evde bulunan eşyaların, kullanım sınıflarına göre belirlenen alternatif ambalaj materyalleriyle paketlenerek taşıma amacıyla hazırlıklı duruma getirilmeleri son derece ehemmiyetlidir.

Kaliteli ve mütehassıs bir destek ile problemsiz bir taşınma gerçekleşecektir. Evden eve taşıma anlamı itibariyle nedir? sorusunu bir çok insan sormakta ve bu kavramın yanlızca taşınma şeklinde tasavvur edilmesi de sınırlı bir anlayış anlamıyla kabul edilmektedir. Ev taşıma sürecinde direkt harekete başlamadan önce, sistemli bir programlama süreci oluşturulmalıdır.

Şirketimizin sahasında uzmanlaşmış ve aynı şekilde deneyimli eleman kadrosu desteği ile, taşınmanın bütün yükünden kolay bir şekilde kurtulabilir ve en kısa sürede taşınacağınız yere geçiş yapabilirsiniz.


Antalya BOrabey Nakliyat tarafından sunulan Evden Eve Nakliyat işlemleri, eşyalarınızın sökümleri ve paketlenmeleri ile başlar, araca istifleme, nakil, yeniden kurulum ve kontrol işlemleriyle birlikte neticelendirilir.

Evden Eve Nakliyat Organizasyonu Çevresinde Yerine getirilen Aşamalar

- Ekspertiz: Taşımacılık planlamasının düzgün bir biçimde yapılabilmesi doğrultusunda yerinde inceleme anlamında olan ve organisazyonumuzun ücret almadan sunduğu ekspertiz aşamasından yararlanabilirsiniz.

- Sigortalama: Taşımacılık sigortası, tüm ev eşyası ve materyalinizi nakil işlemleri esnasında muhtemel ve arzu edilmeyen hallere ve kazalara karşı garanti kapsamına alır.

- Söküm ve Monte: Eşyalarınızın uygun şekilde ambalajlanması, araca muntazam yerleştirilmesi ve daha güvenli nakledilmesi için sökme hizmetleri ekibimizce yerine getirilmektedir. Bununla beraber Elbise dolapları gibi demonteleri yapılmış eşyalarınız, taşındıkları adreste sizin belirttiğiniz gibi konumlandırılarak yeniden pesronelimiz tarafından montajlanır.

- Ambalaj ve Paketleme: Evlerinizde mevcut olan tüm malzemeler ve diğer ev eşyaları için materyal türlerine göre seçilmiş paketleme malzemeleri kullanılmak suretiyle ambalajlama işlemleri yapılmaktadır.

- Taşıma aracına yükleme: Demonteleri ve sarımları yapılmış olan möble ve eşyalarınızın nakliyesi sırasında sarsıntılara karşın muhafaza altına alınabilmeleri, taşıma aracına sağlam yerleştirilerek yüklenmesine bağlıdır.

- Eşyaların yerleştirilmesi: İstenen adrese transfer edilen ve monte edilen eşya ve malzemeleriniz tarafınızdan belirleyeceğiniz biçimde konumlandırılır ve kullanıma hazır edilir.

- Ev eşyası barındırma: Ev eşyası depolama hizmeti sunan işletmemizle bağlantı kurarak gereken korunaklı sandıklarınızı isteyebilir, nitelikli ve güvenilir eşya barındırma hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Şirketimizce Evden eve nakliyat faaliyetleri alanında bilhassa eşyaların korunması konusuna etraflıca özen gösterilmektedir. Organize bir kuruluş olmanın getirdiği profesyonel bakış açısı neticesinde, eşyaların zayiatı yahut zarar görmesi gibi hallerin önüne geçilir.

Evden eve nakliyat fiyatları hususunda şirketimizin her türlü ekonomik duruma elverişli ücretlendirme aranjmanı neticesinde, herkes kolaylıkla bu hizmeti kullanabilecektir. Eşyalarınızın hiçbir problem yaşamadan ve güvenli koşullar kapsamında nakledilmesi ve konumlandırılması için, işletmemize her zaman güven duyabilirsiniz.
Antalya istanbul Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat
Şehirler arası nakliye, şehir içi taşımacılık işlemlerine nispeten daha geniş kilometre içeren transfer şeklidir. Nakliye bakımından ayrımı bulunmamaktadır. İller arası nakliyede mesafe çoktur. Bu gerekçeyle, söz konusu gaye gayesiyle kullanılacak olan taşıma araçlarının uzak mesafelere karşı muhafazalı ve sağlam olması icap etmektedir. Kuruluşumuzun opere ettiği şehirlerarası nakliyat vasıtaları, dirençli ve güvencelidir.

Şehirler Arası Nakliyat Kapsamı itibariyle ne demektir? Ne şekilde Yapılmaktadır?

Çağımız nakliyat tekniklerinin gelişmesiyle, çelik kasa taşıma vasıtalarının konforu ve sağlamlığı fazlalaşmıştır. İllerarası Taşıma kapsamında, çeşitli araçları kullanan teşekkülümüz, süratli ve hassas nakliyat işlemleri servis etmektedir.
Ülkemizin tüm şehirlerine şehirler arası taşıma hizmeti veren Antalya BOrabey Nakliyat, müşterilerinin taleplerine en kaliteli biçimde yanıt verebilmek hususunda, mecburi anlamda bütün koşulları uygulamaktadır. Şehirlerarası evden eve taşıma süreçlerinde, birikimli bir kadro görev yapar. Ayrıca firmamızın uyguladığı üstün çalışma şekilleriyle en güvenli nakliye hizmetleri yerine getirilmektedir.

İller arası Taşıma İşlemleri?

Yerinde İnceleme aşamasıyla taşımacılık işlemleri start alır ve gerekli araç, eksper raporu ile tanımlanır. Anlaşmanın ardından eşyalar sigortalanır. Kırılgan malzemelerin özel bir tarzda korunaklanması ile öteki eşya ve taşınacak materyalin ambalajlanması aşamasından itibaren, asansör kullanılarak çelik kasa vasıtaya, evde bulunan tüm eşyalar istiflenir. Öncelikle hacimli ve dayanıklı mobilyalar yüklenir ve akabinde kırılgan eşyalar indirilir.

Kapalı kasa taşıma araçlarımızın ev eşyası nakliyesi faaliyeti gayesiyle kapsamlı bir formda üretilmesiyle, şehirlerarası taşımada tüm eşyalarınızın hasara karşı muhafaza edilmesi tam anlamda temin edilmektedir.

İşletmemiz adına Müşteri memnuniyeti birikimimizin esas sebebidir.
İllerarası lojistik kapsamında, eşyaların paketlenmesi ve kılıflama faaliyetleri ayrıcalıklıdır. Uzun mesafelerin sıkıntıları ile yerleşilecek şehrin genel yapısı göz önüne alınır ve bu doğrultuda eşyaların paketlenmesi yöntemleri yerine getirilir. Ambalajlama süreci sonrası araca istifleme süreci yerine getirilir. Titizlikle uygulanan paketleme ve istif ile eşyalar hasar almamaktadır. İller arası taşımacılık konusunda zorunluluk arzeden bütün belgelerimiz vardır. Şoförlerimiz uzman, mesleklerinin gerektirdiği sahip olan şahıslardır. Kuruluşumuzun ve personelimizin temin etmiş olduğu yetki belgeleri neticesinde, yolda olabilecek tüm resmi sıkıntılar önceden önlenmiştir. Firmamız tonaj konusunda tedbirli hareket etmektedir.

Şehirler arası taşıma maliyetleri, gidilecek ilin mesafesi, kapalı kasalı taşıtın soğutuculu olması, isteğe bağlı ek faaliyetler ve taşıma vasıtasının büyüklüğü gibi durumlara göre değişiklik arz eder. Kurumumuz, şehirler arası nakliyat faaliyetlerimizde en makul seçeneklerle fiyatlandırma yapmaktadır.
Mesken veya İş yeri Nakliyesi insanlar adına yorucu ve komplike bir eylem olsa da sektörel ve uygulamadaki gelişmeler yardımıyla son süreçlerde ciddi şekilde basitleşmiş ve güvenli hale gelmiştir.

Asansörlü taşımacılık veya büro nakliyesi, bu gelişmelerden bir tanesidir ve taşınmayı ciddi derecede basit bir duruma getirmiştir. Nakliyesi külfetli ve büyük eşya ve taşınacak materyalin, asansör aracılığıyla taşınmaları, nispeten az bir sürede ve nispeten güvenceli şekilde yapılabilmektedir. Asansörlü nakliyat kullanan kaliteli bir nakliyat organizasyonu desteğiyle yeni bir yere yerleşmek evvelki dönemlerdeki kadar yorucu bulunmayacak ve adeta sorunsuz neticelenecektir.

Nakliyat süreçleri öncesi ev taşıma planı yapılır. Nakilleri yapılacak ev veya ofis eşyalarının belirlenmesi sonrasında taşıma asansörünün gerekeceği eşya ve malzemelerin olması, nakil programına asansör hizmeti de eklenir. Asansör kullanımıyla insan kuvvetinin yetersiz kalacağı ağırlık ve hacimde bulunabilecek malzemeler, zorlanmadan taşınabilir. Asansör kullanılarak yapılan evden eve nakliyat faaliyetleri, daha az sürede sonuçlandırılabilir. İnsanların çok daha geniş bir sürede taşıyabileceği eşya ve malzemeler, asansör kullanılarak yapılan nakliye işlemleri yardımıyla önemli oranda kısa bir vakit zarfında istenen yerine taşınabilir.

Asansör kullanılarak yapılan taşımacılık faaliyetlerinde kendi özel kurumsal asansör araçlarıyla hizmet sunan Antalya BOrabey Nakliyat, eşyalarınızın zarar görmeden nakledilmelerini temin eder.
Antalya Eşya Depolama
Eşyalarınızı güvenli bir mekânda depolama ihtiyacı hissettiğiniz zaman, BOrabey eve evden Nakliyat'ın depolama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Güvenliği maksimum olan ve CCTV kameralarla korunan depolarımız, depolama ihtiyacınıza karşılık verecektir.

Depolama işleminde öncelikle, eşya teslim alınır ve kontrol edilir. Uygun paket seçenekleri ile paketlenerek en uygun yere istiflenir. Sayım, paketleme ve koruma tedbirleri, Eşya Depolama işlemini kapsamaktadır. Eşyalarınızın hassasiyetlerine göre paketleme yapılmakta ve bu özelliklerine göre depolama işlemi gerçekleştirilmektedir. Yangın veya benzeri afetlerde, eşyalar sigortalanmaktadır. Bu önemli hizmetlerden faydalanmak için online müşteri hizmetlerimizle iletişim kurabilirsiniz.

Eşya Depolama Hizmeti Nasıl Veriliyor?

EKSPERTİZ

Eşyalarınızın kapasitesi, eşyalarınızın taşınma işlemleri ve eşyalarınıza gerekli olan ambalaj sistemi, ekspertiz tarafından belirlenmektedir. Bu işlemlerde önemli olan nokta, ekspertizi en doğru şekilde bilgilendirmektir. Eşya Depolama Fiyatları konusunda da ekspertiz sizi bilgilendirmektedir. Kaliteli bir depolama işi için, ekspertiz raporu önemlidir.

EŞYALARI SİGORTALAMA

En iyi koruma önlemleri de alınsa, yine de beklenmedik kazalar oluşabilmektedir. Depo Güvenliği işlemlerinin önemini bilen firmamız, olası kazalara karşı eşyalarınızı önceden sigortalamaktadır. Sigortalanan eşyalarınızın paketlenmesi ve istiflenmesi, güvenle yapılmaktadır.

EŞYALARIN PAKETLENMESİ

Eşya depolama işleminde, ambalaj seçimi oldukça önemlidir. Bunun nedeni, eşyalarınızın zarar görmemesi içindir. Hassas cihazlarınız ve kırılgan eşyalarınız için özel paketler kullanılmaktadır. İstifleme ve depolama işleminde, eşyalarınızın hassasiyeti ve kırılganlığı oldukça önemlidir. Bu öneme binaen, paketleme yapmak oldukça önemlidir. Paket hassasiyeti, eşyaların zarar görmesini engelleyecektir.

Paketleme işlemlerinde, özel ve dayanıklı malzemeler kullanılmaktadır. Özel askılıklı dolaplar, özel sert kartonlar, plastik ambalajlar ve daha birçok sağlam malzemelerle paketleme işlemleri yapılmaktadır. Paketleme işlemlerindeki hassasiyet, paketleme işleminin başarılı olmasını sağlayacaktır. Depolama işlemlerinde, en güvenli depolama işlemleri için, en uygun paket ve en uygun paketleme şekli seçilmelidir.

Ekspertiz, sigortalama, paketleme ve istifleme gibi işlemlerde, işinde uzman elemanlar hizmet vermektedir. Firmamız bünyesinde hizmet veren elemanlar, işinde uzman olan ve işini meslek edinmiş elemanlardır. Depolanmasını istediğiniz her türlü eşyanızı, güvenle elemanlarımıza teslim edebilirsiniz.

Antalya Ofis Taşıma
Deneyimli ve tecrübeli elemanlarımızla ofis taşıma işini, uzman çalışma yöntemleri perspektifinde gerçekleştiren ve profesyonel hizmet anlayışı ile çalışan Antalya BOrabey Nakliyat, tüm İstanbul'da ve Antalya'da güvenli bir şekilde ofis taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır. Ofis taşımasında son derece güvenli taşıma işlemleri gerçekleştiren firmamız, tedbir amaçlı olarak sigorta yaptırılmaktadır. Paketleme seçenekleri, ekspertiz raporuna göre yapılmaktadır. Mobilya montajı, paketleme ve istifleme konusunda uzman olan taşıma ekibi, işini en iyi şekilde yapmaktadır.

Eşya istifleme tekniğine göre istifleme yapan işinde profesyonel ekibimiz, kırılganlık özelliğine göre paketlenen eşyalarınızı en üst kısma yerleştirmektedir. Şimdi de Ofis & Büro Taşıma Nasıl Yapılır? Sorusuna cevap arayalım.

Ofis Taşıma İşlemi

Ofis taşıma işlemlerinde ekspertiz raporu öncelikli işlemdir. Ekspertizler, öncelikle, ofisteki eşyalarınızı denetler ve gerekli araçları belirler. Eşyaların yapısı, yapılması gereken paketleme ve taşıma, asansör ihtiyacı gibi durumlar tespit edilmektedir. Ofis taşımacılığında Ofis & Büro Taşıma ile Eşya Güvenliği öncelikli konudur.

Sigortalama işlemlerinde, eşyaların fotoğrafları çekilmektedir. Bu işlemlerle, sigortalama işlemi gerçekleştirilmektedir. Taşıma işinden önce önemli olan sigorta işinin gerçekleşmesi ile paketlemeye geçilir. Paketleme işleminde işinde uzman olan paketleme ekibi, küçük parçaları çekmecelere doldurur. Büyük hacimli ve sağlam eşyaların iç kısımları, uygun eşyalarla doldurularak, yer açma işlemi gerçekleştirilir. Diğer ofis eşyaları tek tek isimleri etiketlere yazılır ve üzerlerine yapıştırılır.

Ofis & Büro Taşıma işlemlerinde, paketleme işinde kullanılan malzemeler oldukça kalitelidir. Mukavemeti yüksek paketler, eşyalarınızı güvenle taşımaktadır. Kırılgan ve hassas olan eşyalar en üst kısma istiflenir. Sağlam eşyalar en alt kısma yerleştirilir. Taşıma işinde kapalı kasa yük araçları kullanılmaktadır. Bu nedenle, yağmur ve kar yağışı, taşıma işini etkilememektedir. Ofise getirilen eşyalar en güzel şekilde paketlerinden ayrılmaktadır. Eğer talep edilirse, ofiste eşyaları sermek için özel eleman temin edebiliriz. Ofis & Büro Taşıma Nedir? Sorusuna bu şekilde cevap verebiliriz.

Ofis & Büro Taşıma Fiyatları oldukça uygundur. Taşıma işini ucuza getirmek için amatörlerle çalıştığınızda, eşyaların güvenliği konusunda sizi daha büyük zararlar bekleyebilir. Bu nedenle, ofis taşıma işinde, bu işi meslek edinmiş olan uzman ve profesyonel elemanlarımızla çalışmanızı tavsiye ederiz. Ofis & Büro taşıma işini meslek edinmiş olan elemanlarımız, mükemmel işçilikle, en güvenli taşıma hizmetini sunmaktadırlar.
 www.antalyaborabeynakliyat.com      www.borabeynakliyat.com                     

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları