Antalya İstanbul Asansörlü Nakliyat

              Antalya İstanbul Asansörlü Nakliyat

Antalya BOrabey Nakliyat olarak ev eşyaların taşınması işlemlerde profesyonel hizmet sunmak için Yurt dışından özel olarak tasarlanmış asansörlü nakliyat araçları ile çalışmaktayız. Nakliye işlemlerinde kusursuz taşımacılığa imkan sağlayan bu sistem sayesinde eşyalarınız bina içi taşıma sıkıntılarından kurtarılmaktadır. Yüksek katlarda bina asansörlerine izin verilmediği taktirde Asansörlü taşımacılık araçlarımız bina cephesine uygun bir alandan kurulumu sağlanmaktadır.
Asansörlü Nakliyat araçlarının taşımacılık alanında kullanılmasının en önemli nedenlerinden bina içi taşımacılık yapılmadığından eşyalarınızın duvarlar çarpma gibi istenmeyen sonuçların önüne geçilmiş olunur. Taşımacılık esnasında bazen bina sakinleri rahatsız olabilmekledirler. Taşımacılık asansörleri sayesinde evden eve nakliyat işlemlerinde diğer bina sakinlerinin rahatsız olmamaktadırlar. Evden eve asansörleri sayesinde araç içerisinden direk olarak balkon dan eşyalarınız ev içerisine taşınır. Bu sayede taşıma süresi de kısaltılmış olunur. Asansörlü nakliyat işlemleri kullanan personellerimizin taşımacılık standartlarının yükseldiği görülmektedir. Bunun en açık nedeni nakliyat sırasında fazla efor sarf etmeyecekleri için işlerini daha hassas yapmaktadırlar.

Bina yönetimleri yüksek katlara taşımacılık için kullanılan bina asansörlerini taşımacılık sırasında kapatabilmektedirler. Böyle durumlar da Borabey Asansörlü Nakliyat araçları devreye girmektedir. Kriz çözüm personellerimiz eşya taşımacılığı sırasında oluşacak aksilikleri anında cevap vererek müşterilerimize kusursuz taşımacılık hizmeti sunmaktayız. Antalya nakliyat işlemlerinde kullanılmakta olduğumuz asansörlü araçlarımız kısa zamanda tüm Türkiye'de kullanılmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Özel tasarlanmış asansörler evden eve nakliyat işlemlerinde güveni , hızı , hassas taşımacılığı sunmaktadır. Bazı evden eve nakliyat firmaları asansörlü taşımacılık yapıyoruz denilse de dışarıdan Antalya nakliyat şirketlerinden kiralamaktadır. Taşımacılık işlemlerinde güvenilir firmaları tercih etmenizi öneririz.

Asansörlü Nakliyat araçlarının Kiralama işlemleri

Evden eve nakliyat firmamız istenildiği taktirde ihtiyaç sahiplerinin kullanması için yük taşıma asansörlerini kiraya vermekteyiz. Bu sayede sadece eşya taşımacılığı işleminde değil , ihtiyaç anında dışarıdan indirmeniz gereken malzemeleri de kolaylıkla indirebilirsiniz. İsterseniz piyano taşımacılığı hizmetinde de kullanabilirsiniz. Bu sayede en hassas piyanoları akordu bile bozulmadan balkondan direk olarak araç içerisinde taşınması gerçekleştirilir.Evden eve asansörlü nakliyat hizmetimiz sayesinde en hassas eşyalarınızı taşımaktayız.Firmamız bünyesinde tecrübeli personeller ile birlikte duvar piyanosu taşımacılığı veya kuyruklu piyanolarınızı taşıma işlemini gerçekleştirebiliriz.
  • Sıkça sorulan sorular :
  • Asansörlü nakliyat araçlarınız Kaç metre yüksekliğe kadar çıkabilmektedirler ? :
    "Taşımacılık işleminde kullandığımız asansörler 37m yüksekliğe kadar çıkabilmektedir. 
  • Evden eve nakliyat işlemleri dışında hangi alanlarda kullanabiliyorsunuz. ? :
    " Çatı onarımı yapan inşaat firmaları tarafından asansör kiralama hizmetinden yararlanabilirler. Cam işi ile uğraşan firmalar yapım aşamasında ki binalara istenilen katlara kolaylıkla camları çıkartabilirler. Antalya nakliyat firmaları tarafından istenildiği taktirde de kiralayarak kendi işlerinde kullanabilirler. Mobilya üretimi yapan firmalar tarafından da kullanılabilirler. Bu sayede yeni yapılmış mobilyaları hasarsız şekilde çıkartılabilirler. Mobilya asansörleri sayesinde sorunsuz taşımacılık hizmeti sunmaktayız.  "
  • Asansör kiralama ücretleri kaç liradır ? :
    " Asansör kiralama ücretleri taşıyacağınız malzemeye ve kullanacağınız saate göre değişebilmektedir. Detaylı bilgileri Antalya nakliyat iletişim sayfamızda ki numaralardan ulaşarak uygun taşımacılık ücretlerini sorabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları