Antalya Şehiriçi Evden Eve Taşımacılık 0542 651 50 42

Şehiriçi Evden Eve Taşımacılık

 Antalya şehrinin en iyi nakliyat firmalarından birisi olarak, Türkiye’nin tüm şehirlerinde hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Antalya Şehir içi nakliyat hizmetleri ve Türkiye genelinde yapılan nakliyat faaliyetleri, yüksek kalite ilkeleri çerçevesi içerisinde yapılmaktadır. Taşımacılıkta bir numara olmak ve her vakit müşteri kitlemizi daha da genişletmek için çalışan BOrabey Nakliyat, müşteri memnuniyeti sağlayacak çalışmalar yapmaktadır.
Eşyalarınız emin ellerde…
Taşıma esnasında eşyaların zarar görmemesi, hızlı bir şekilde taşıma işleminin gerçekleşmesi firmamız tarafından değer verilen ilkeler arasındadır. Araçlarda eşyaların sabitlenmesi ve böylelikle sarsılma sırasında düşme, çarpma ve kırılma gibi vaziyetlerin yaşanmaması sağlanmaktadır. Eşyalar sigortalanarak, rastgele bir kazadan doğacak mağduriyetlerin giderilmesi mevzu bahis olmaktadır. Antalya içi nakliyat hizmetleri, profesyonel ekip ve çağdaş araçlarla gerçekleştirilmektedir.

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Asansörlü Evden Eve Nakliyat hizmetimiz Asansörlü Nakliyat aracımız ile ucuz fiyatlara sözleşmeli ve garantili nakliye hizmetinden yararlanın karlı çıkın.

Antalya da hizmet verdiğimiz asansörlü nakliyat işlemlerinden nakliyat firmaları da faydalanabilmektedir. Bunun için yapmaları şart olan bizimle bağlantıya geçip Asansörlü taşımacılık araçlarının Kiralama hizmetinizden faydalanmak istiyorum demeleri yeterli.

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

İstanbul ve Ankara  başta olmak üzere asansörlü araçlarını Türkiye genelinde kiraya vermektedir. Araçlarımız 15 . kata kadar çıkmaktadır. Asansörlü nakliyat araçlarımızı kiralama müddetleri ; saatlik, günlük ve aylık olmak üzere kiraya verilmektedir. Haneden haneye nakliyat araçlarımız içerisinde 2 tona kadar yükü kaldırma özelliği bulunan liftli kamyonlarımız da mevcuttur.
Asansörlü Nakliyat senelerin vermiş olduğu bilgi birikimi , deneyim , güler yüzlü hizmet kaliteli nakliyat ve hizmet anlayışı ile 2007 senesinden beri Antalya merkezli nakliyat firması olarak yanınızdayız…

Sigortalı Evden Eve Taşımacılık

Taşınma işlemi başlamadan BOrabey Nakliyat tarafından bütün eşyalarınız yüksek bir bedel karşılığında sigortalanır.
Sigortalı Nakliyat sözleşmesi yapmamızdaki amaç taşınma esnasında eşyalarınızda oluşabilecek zararların karşılanmasıdır. Sigortalı Evden Eve Taşımacılık, Evden Eve Nakliyat sürecinde eşyalarınızın darbe alma, çizilme ve kırılmalara karşı anlaşmalı sigorta acentamız tarafından sigorta altına alınmasıdır. Herhangi bir zarar olması durumunda zararınız tarafımızca karşılanmaktadır...
                                                        İşyeri Taşımacılığı
Antalya  İşyeri Taşımacılığı olаrаk  nakliyat sektörüne girdiğmiz ilk  günden  bu  yana,   müşteri  mеmnuniyеti   anlaуışını ilke edindik  ve  daha  уolа  çıktığımız  ilk  gün  sektörün  lider firması olmа  hedefini  benimsedik.
Fіrmamız Antalya askılı nakliyat vе  fuar  taşımacılığı,  piyаno ve çelik  kаsа  taşımacılığı gibi akla gelen bütün  hіzmetlerі  vermektedir.
Antalya BOrabey  Nakliyatı  Seçme  Nedeniniz:
Güvenilir Firma Olmamız
Kaliteli İş Anlayşımız
Müşteri Memnuniyetli Çalışmamız
Değişime ve Yeniliğe Açık Firma Olmamız 
                                               Şehirdışı Evden Eve Taşımacılık
Firmamız şehirlerarası  nakliyat işlerini yaparken ilk olarak expertiz yapıp taşıma ile ilgili müşterimizi bilinçlendirir. Daha sonrasında karşılıklı konuşmalar neticesinde sözleme yapılarak anlaşılır.
Antalya’dan başka bir şehre nakliyat işleriniz olduğunda size nakliyat için bir müddet veririz ve bu süre içerisinde nakliyat işleriniz bitirmiş olur. Sözümüz garantimizdir. Yapamayacağımız hiçbir işin altına imzamızı atmayız. Sehirlerarası nakliyatta taşınacak eşyanın büyüklüğü ne olursa olsun Türkiye’nin tüm şehirlerine nakliyat hizmeti vermekteyiz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları