Antalya Evden Eve Nakliyat

Antalya Evden Eve Nakliyat firmamız uzun yıllardan beri vermiş olduğu profesyonel nakliyat hizmetinde, gerek hizmet kapsamını gerekse hizmet ulaştırdığı müşteri kitlesini her geçen gün geliştirmekte.
Köyden kente, kasabadan ilçeye kadar her yerleşim birimine Antalya profesyonel evden eve nakliyat hizmeti tarafımızca verilmekte. Peki evden eve nakliyat nedir ve klasik nakliyat anlayışından farkı var mıdır?
Evden Eve Nakliyatın Klasik Nakliyecilikten Farkı Nedir?
Elbette evden eve nakliyatın gelişi güzel eşya taşımadan büyük farkları bulunmakta. Bu hizmette öncelikli olan prensip, müşterilerin hiçbir şekilde enerji ve zaman kaybı yaşamadan, eşyalarına dokunmak zorunda bile kalmadan taşıma işlemi gerçekleştirilmekte.
Eşya kolileme olarak bilinen ve müşteriyi haftalarca uğraştıran, ancak yine de hasarsız eşya taşımaya mani olmayan bireysel uygulamanın tamamen ortadan kalkmış olması Antalya evden eve taşımacılık ile mümkün oldu.
Firmamız da müşterilerine ne kaliteli şekilde profesyonel ambalajlama desteği sunuyor. Biraz bu hizmetten bahsedelim.

Profesyonel Eşya

 Ambalajlama Hizmetinin Ayrıntıları

Profesyonel ambalajlama hizmeti bir nevi eşyaya özel ambalajlama olarak düşünülebilir. Bu hizmette, eşyalarınız profesyonel çalışanlar tarafından fiziksel özelliklerine göre gruplandırılır.
Kırılgan eşyalar, kolay çizilebilir eşyalar, antika eşyalar, hassas eşyalar, elektronik ev aletleri, beyaz eşyalar, mobilyalar ve kıyafetler yani tekstil ürünleri ayrı ayrı gruplandırılarak bu eşyaların her biri için özel ambalajlar kullanılır.
Antalya Evden Eve Nakliyat firmaları arasında lider olan Antalya Nakliyat tarafından Hava baloncuklu ambalaj malzemeleri farklı ebat ve kalınlıklarda kullanılır. Bu şekilde eşyalarınız hiçbir şekilde çizilme ve kırılma olmadan taşınır.
Kalın battaniyeler de mobilya ve beyaz eşyaların taşınması için çoğu kez idealdir. Kıyafetleriniz ise özel nakliyat araçlarında, poşetler içinde askıda buruşmadan, toz nem ve kirden etkilenmeden taşınmaktadır.

Evden Eve Taşımacılıkta Eşya Fotoğraflama

Antalya Profesyonel evden eve taşımacılık da en önemli ve farkı belli eden hizmet eşyaların eski evinizden alındığı gibi yeni evinize yerleştirilmesidir.
Eşyaların dolaplar ve çekmeceler içindeki konumlarının olduğu gibi bırakılması için iğneden ipliğe kadar fotoğraflama işlemi gerçekleştirilmektedir. Bu sayede fotoğraflarda eşyalarınız hangi konumda ise yeni evinizde ambalajlarından tek tek sökülen eşyalarınız aynı konumlarına yerleştirilecektir.

Mobilyalarınızın Montajı ve De Montajı Firmamız Tarafından Gerçekleştirilir mi?

Evden eve nakliye de en çok merak edilen konulardan bir tanesi de eşyaların ve özellikle de mobilyaların montaj ya da de montajının firma çalışanları tarafından yapılıp yapılmadığıdır.
Firmamızı tercih etmeniz durumunda, güvenli taşıma ve nakliyat aracı nın kapasitesini en verimli şekilde kullanma adına mutlaka gerekli olan demontaj işlemi çalışanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir. Dolayısıyla bunun için bir mobilya ustası tutarak ek bir masrafa girmenize gerek kalmaz.
Buna ek olarak evden eve eşya taşımacılığı hizmetinde, sonradan yaptırmış olduğunuz gömme dolaplarınızın ya da duşakabinlerinizin sökümü de rahatlıklar gerçekleştirilmektedir. Banyo küvetlerinizin taşınması hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

Güvenli Eşya Taşımada İlk Adım; ücretsiz Expertiz

Güvenli eşya taşıma için büyük gerekliliklerden biri olan asansörlü taşıma hizmeti, elbette şirketimiz tarafından da en kaliteli şekilde sunulan bir hizmet.
Bunun için önceden ücretsiz expertiz çalışanlarımızın evinize gelmesi ile birlikte, eşya kapasiteniz, apartmanınızın Antalya asansörlü nakliyat hizmetine uygunluğu, apartmanın keşfi, nakliyat için gerekli olan malzemeler ve eşya sigortalama hizmetine karar verilmekte.

Eşya Sigortalama Hizmeti Tam Olarak Nedir?

Antalya sigortalı evden eve nakliyat, bugün ev taşıma hizmetinin kalitesini belirleyen en önemli unsur olmakta. ücretsiz expertiz ekibi tarafından hizmeti almanızdan önce düzenlenen nakliyat sözleşmesinde, sigortalanacak eşyalarınıza, bu eşyaların bedellerine en ayrıntılı şekilde sizin isteğiniz zerine yer verilmekte.
Bizden alacağınız hizmetin kapsamını daha ayrıntılı öğrenmek için firma çalışanlarımız ile bağlantıya geçebilirsiniz.

Antalya Asansörlü Nakliyat

Evden eve taşıma ve ofis taşımacılığında son yıllarda teknolojinin hızlı bir ivme ile gelişmesine paralel olarak eskiden kullanılan yöntemlerin yerini yeni teknolojilerin bizlere sunmuş olduğu farklı taşıma yöntemleri almıştır. Gelişen teknolojiye bağlı olarak 

Asansörlü Nakliyat hizmetleri taşımacılık sektöründe en çok tercih edilen yöntemlerden biri haline gelmiştir.

Peki, taşımacılık yöntemlerini tepeden tırnağa değiştiren Asansörlü Nakliyat Nedir? Asansörlü nakliyat hizmetleri nasıl gerçekleştirilmektedir? Bu teknolojik taşıma yönteminin avantajları ve dezavantajları nelerdir ve Kaç çeşit Asansörlü Nakliyat Yöntemi Vardır? Yazımızın devamında dilerseniz bu konuyu irdeleyelim.

Asansörlü Nakliyat Nedir?

Asansörlü Nakliyat Hizmetleri yukarıda da belirttiğimiz üzere teknolojinin gelişmesine bağlı olarak ortaya çıkan, ev ve ofis taşımacılık işlerinde henüz yeni sayabileceğimiz bir uygulamadır.
İnsanlık tarihine baktığımızda genellikle insanların hayatını kolaylaştıran bir yenilik ortaya çıktıysa o yenilik çok kısa bir zamanda yaygınlaşarak herkes tarafından kullanılmaya başlanmaktadır.
İşte asansörlü nakliyat yönteminde de durum aynen bu şekilde gelişmiştir. Aslında çıkış zamanı olarak oldukça geç diyebileceğimiz bir zamanda ortaya çıkan asansörlü nakliyat yöntemi taşımacılık işlerini eskiye nazaran çok pratik ve hızlı bir şekle büründürdüğü için hemen hemen tüm nakliye şirketleri arasında hızla yaygınlaşmış olan bir sistemdir.
Eskiden evden eve taşınılacağı zaman tüm eşyalar açık kasalı ve nakliye işine uygun olmayan sıradan araçlarla ve evden eve taşımacılık sektörüyle ilgisi olmayan insanlarca yapılırdı.
Ancak zamanla bu işi profesyonel olarak yapan nakliye firmaları ortaya çıktı ve bu tür firmalar hızla ülke çapında yaygınlaşmaya başladı. İnsanlığın yararına olan bir yeniliğin hızla yaygınlaşması geçmişten günümüze nakliye sektörünü kısaca anlatan bu örneğimiz de açıkça göstermektedir.
Evden Eve Nakliyat hizmetlerinin mantığı taşınacak olan eşyalarınızın taşıma elemanları tarafından bina dışında bekleyen nakliye aracına yüklenmesi işidir. İşte asansörlü nakliyat hizmetleri eşyalarınızın bina dışına çıkartılması sırasında devreye girmekte ve taşıma elemanlarının yerini almaktadır.
Bu sistemde evinizin uygun olan balkon veya camına asansör uzatılarak eşyalarınızın bu asansör vasıtası ile aşağı indirilip nakliye aracına yerleştirilmesi gerçekleştirilmektedir.

Asansörlü Taşımacılıkta Kullanılan Araçlar

Asansörlü taşımacılıkta bu iş için özel olarak dizayn edilmiş araçlar kullanılır. Bu özel araçların üzerine yüksek katlara kadar ulaşabilen bir asansör yerleştirilmekte ve eşyalarınızın taşınması bu asansör marifetiyle olmaktadır.

Evden Eve Taşımacılığın Tarihçesi

Biraz da asansörlü taşımacılık sistemine geçilmeden işler nasıl yürütülüyordu bu konu üzerinde duralım. Asansörlü taşımacılığın olmadığı dönemlerde evden eve taşıtacak olduğunuz eşyalarınız hamal diye tabir edilen taşımacılar tarafından apartmanınızın merdivenlerinden son derece güç koşullarda aşağıya indirilirdi.
Bu işlem sırasında eşyalarınız apartman duvarlarına çarpar, özellikle dar merdivenli apartmanlarda eşyalarınız aşağıya indirilirken mutlaka bir yerlerde sıkışır kalırdı. Aynı süreç taşınılacak olan yeni evinize eşyalarınızın çıkartılması sırasında da tekrarlanırdı.  
Bunun yanında küçük hacimli eşyalarınız kolilerin içerisinde üst üste bir şekilde kucaklarda taşınır beyaz eşya ve mobilyalarınız ise hamalların sırtında olurdu. Bu durumda da doğal olarak eşyalarınız mutlaka hasar görürdü.
Asansör sisteminin binaya yaklaştırılmasının mümkün olmadığı durumlarda veya asansör sisteminin kullanılmadığı firmalarda yukarıda anlatmış olduğumuz bu taşıma yöntemi aynı şekilde devam ettirilmektedir.
Ancak bu şekilde bir taşımacılık yönteminde eşyalarınızın zarar görmemesinin imkânı bulunmamaktadır. Gerek küçük gerekse de zaman zaman büyük hasarlar mutlaka bu taşıma yönteminde olacaktır.
Bu şekilde taşınan eşyalarınız yalnızca müşteri kesimini mağdur etmemekte nakliye işini gerçekleştiren firmayı da zor durumda bırakmakta ve taşıma sonrasında müşteri ve firma arasında pek çok sorun yaşanmaktadır.

Asansörlü Nakliyat Nasıl Gerçekleştirilir?

Asansör İle Gerçekleştirilen Taşımacılık Sistemi ise taşınacak eşyalar bina içindeki merdivenlerden değil, apartman dışından konumu uygun olan cam veya balkonlara uzatılan asansör sayesinde son derece hızlı ve güvenli bir şekilde aşağıya indirilir. Asansörlü nakliye işlerinizde eşyalarınızın zarar görme ihtimali neredeyse sıfırdır.
Bu avantajlı yönlerinden dolayı asansörlü nakliye hizmetleri ilk ortaya çıktığı andan itibaren hem Evden Eve Nakliye Firmaları hem de müşteriler tarafından özellikle tercih edilmiş ve hızla yaygınlaşmıştır.

Asansörlü Taşımacılık ile Ekonomik Bir Taşıma

Kısaca özetlememiz gerekirse asansörlü nakliye taşınacak eşyaların özel bir vinç asansör yardımıyla balkon veya camlardan yani bir başka deyişle apartmanın içinden değil dışından taşınması işlemidir.
Yukarıda da açıkladığımız pek çok avantajlı yanları asansörlü taşımacılığın artık taşınma ihtiyacı olan tüm müşteriler tarafından tercih edilmesini sağlamıştır. Asansörlü Taşımacılık müşterilerine yalnızca taşıma kolaylığı değil, hızlı bir şekilde taşınma sürecinin tamamlanmasına ve aynı zamanda da diğer taşıma yöntemlerine göre çok daha ekonomik bir fiyat ile eşyalarının taşıttırılmasına imkân sunmaktadır.
Asansörlü taşımacılığın ekonomik olması açısından en basitinden şu örneği verebiliriz. Asansör sisteminin kullanılmadığı durumlarda asansör yerine taşıma işlemini gerçekleştirebilmek için çok sayıda taşıma personeline ihtiyaç duyulmaktadır.
İstihdam edeceğiniz bu taşıma personellerinin maliyeti ile bir asansörün maliyetine göre çok daha fazla olmaktadır. Taşıma personelinin taşıma hızı ve eşyaları hasarlama riskini de göz önünde bulundurduğunuzda asansörlü nakliye hizmetlerinin çok daha ekonomik bir sistem olduğu açıkça ortaya çıkmaktadır.

Asansörlü Taşımacılık Nerelerde Kullanılmaktadır?

Bu sistemin konumu asansör kurmaya müsait olan her yerde rahatlıkla kullanabileceğini söyleyebiliriz. Ancak özellikle Asansörlü Taşıma Sistemi genellikle merdivenleri dar olan ve yüksek katlarda oturanlar için bizce olmazsa olmaz bir şart olmaktadır. Bugünün taşımacılık sektörünün geldiği noktayı düşündüğümüzde asansör kullanmadan yapılan bir evden eve nakliye hizmetinin çağın gerisinde kalmış ve rantabl bir uygulama olmadığını söyleyebiliriz.
Bir vince bağlı olarak çalışan asansör sistemi ilk çıktığı zamanlarda yüksek fiyatlar istenmesi sebebiyle insanlar tarafından lüks bir taşıma hizmeti gibi görülmüştür. Ancak zamanla asansörlü taşımanın diğer taşıma şekillerine oranla daha ekonomik bir hale gelmesi ve sunmuş olduğu pek çok avantaj sebebiyle günümüzde taşınmak isteyen insanların bir numaralı tercihi olmuştur.
Konumuzu toparlamak açısından Asansörlü Taşımacılık Hizmetlerinin Avantajları ve Dezavantajları konusunu maddeler halinde listeleyecek olursak;

Asansörlü Nakliye Hizmetlerinin Avantajları

  • Asansörlü nakliye hizmetleri yüksek katlarda oturanlar veya apartman boşlukları ve merdivenleri dar olan mekânlar için son derece avantajlar sunan bir uygulamadır.
  • Bu sayede eşyalarınız apartman duvarlarına çarpmadan ve sıkışmadan ayrıca taşıma elemanının dengesini kaybedip düşmesi gibi olumsuz durumlar ile karşılaşmadan güven içinde ve hasarsız bir şekilde apartmanınızın dışından kolaylıkla aşağı indirilir.
  • Eski taşıma yöntemlerine göre Asansörle Yapılan Taşıma İşlemleri çok daha kısa süreler içinde gerçekleşmekte bu da size zamandan tasarruf kazandırmaktadır.
  • Asansörlü Taşıma ekonomik bir taşıma yöntemidir. Taşınacak olan eşyalarınız taşınılacak evden araca ve taşınacağınız yere gelindiğinde ise araçtan evinize doğrudan yapıldığı için fazla eleman gerektirmeden yapıldığından işgücünden ve dolaysıyla bu işgücünün getirmiş olduğu size yansıtılacak olan maliyetlerden kurtulmuş olursunuz.
  • Asansörlü evden eve nakliyelerde eşyalarınız apartman içinden değil apartman dışından transfer edildiğinden dolayı komşularınıza hiçbir rahatsızlık vermeden taşınma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Asansörlü Nakliye Hizmetlerinin Dezavantajları

Asansör vasıtası ile gerçekleştirilen taşımacılık hizmetlerinde her işte olduğu gibi bir takım riskler bulunmaktadır. Ancak söz konusu olan bu riskler önceden tedbiri alındığı takdirde önlenebilecek risklerdir. Şöyle ki; bir asansörlü taşıma hizmetinde olası en büyük risk halat kopmasıdır. Peki, bu risk önlenebilir mi? Tabi ki de önlenebilir. Şayet işinde profesyonel olan bir nakliyeci firma ile çalışırsanız asansörlerinizin bakımı düzenli olarak yapılacak ve olası halat kopması riskinin önüne geçilmiş olacaktır.
Tüm bu anlattıklarımızdan sonra diyebiliriz ki asansörlü taşımacılık zahmetsiz ve de ekonomik bir şekilde taşınmak isteyenler için büyük kolaylıklar sağlayan bir sistemdir. Taşınacak eşyaların aşağıya indirilirken veya yukarıya çıkartılırken hasar görmesini önleyen ve taşınma sürecimizi asgari zamanda tamamlamamızı sağlayan bir sistemdir.
Bu iş için asansörün üzerine monte edileceği araçlar da özel olarak üretilmiş ve son derece güvenlikli araçlardır. Asansör sisteminin monte edildiği araçlarda asansör sisteminin sıfır hata ile çalışması için pek çok güvenlik sistemi bulunmaktadır. Yukarıda dezavantajlarından bahsetmiş olduğumuz durumlar ise araç ve asansörlerin bakımının düzenli olarak yapılması halinde neredeyse karşılaşma imkânının hiç yok denecek kadar az durumlardır.
Evden Eve Nakliyat İşlerinde Kullanılan Asansörler oldukça yüksek metrelere çıkabildiğinden asansörlü nakliyat hizmetlerinden faydalanmak isteyen talep sahipleri ne kadar yüksek katlarda otururlarsa otursunlar genelde bu iş için kullanılan asansörlerin hepsi en son katlara kadar rahatlıkla ulaşabilmektedirler.
Asansörlü nakliye hizmeti sunan firmaların çoğu profesyonel anlamda bu işi yaptıkları için eşyalarınızın asansöre yüklenmesinden önce onları uygun ambalaj malzemeleri ile kuralına uygun bir şekilde paketlemekte ve o şekilde asansöre yerleştirmektedirler. Bu durumda taşınacak eşyalar hem güvenli bir paketleme hem de asansör sisteminin emniyetli ortamında hasar verilmeden taşınabilmektedir.

Asansörlü Nakliyat çeşitleri Nelerdir?

Asansörlü nakliye hizmetlerini iki grupta inceleyebiliriz. Bunlardan bir tanesi Modüler (Kurmalı Tip) Asansör Sistemleri ikincisi ise Teleskopik (Araç üstü) asansör sistemleridir. Şimdi bu iki sistemi ayrıntılı olarak inceleyelim.
1-Modüler (Kurmalı Tip) Asansör Sistemleri
  • Modüler (Kurmalı Tip) Asansör sistemlerinde raylar birleştirmeli olarak birbirine bağlıdır.
  • Bu tip asansör sistemlerinin taşıma kapasitesi 200 kilogramdan aşağı olmamalıdır.
  • Modüler asansör sistemlerinde asansör mutlaka çalışılacak binaya yakın olarak konuşlandırılmalıdır. Bu Modüler tipli asansörlerde çok dikkat edilmesi gereken bir konu olup şayet asansörü kullanan operatör konusunda eğitim almış deneyimli bir personel değilse asansör taşıma esnasında ciddi olumsuz sonuçlarla insanları karşı karşıya bırakabilir.
  • Modüler Asansörler sessiz bir şekilde çalışırlar. Modüler asansörlerin bu özelliği sayesinde çevreye gürültü gibi bir olumsuzluk verilmeden taşınma işlemleri gerçekleştirilmektedir.
  • Modüler asansör sistemlerinin her teknik ekipmanda olduğu gibi bir kurulum süresi vardır. Bir binanın önüne taşınma işlemlerinin gerçekleştirilmesi için gelen modüler bir asansörün kurulum süresi yaklaşık olarak 30 dakika ile 45 dakika arasında gerçekleşmektedir.
  • Modüler Asansörlerin Kurulumu esnasında asansörün sabit bir şekilde kalarak işlevini yürütebilmesi için taşınılacak evin balkonuna ve alt katlara bağlantısı yapılmaktadır. Bağlantıların sağlam olarak yapılması asansörün sağlıklı bir şekilde çalışması için gerekli bir husustur.
  • Kaliteli bir modüler asansörün 4 veya 5. Katlara kadar sorunsuz bir şekilde çalışması gerekmektedir. 4. Veya 5. Katlara kadar yeterli performansta çalışmayan bir modüler asansörün kalitesinden bahsedilemez.
2- Teleskopik (Araç üstü) Asansör Sistemleri
  • Teleskopik (Araç üstü) Asansör sistemlerinde asansörün rayları birbirinin içinden çıkmalı şekilde dizayn edilmişlerdir.
  • Teleskopik asansörleri diğer asansör tipinden ayıran en önemli özelliklerden biri bu tip asansörlerin bir araç üzerine monte edilmiş bir şekilde olmasıdır.
  • Teleskopik Asansörler taşınma işleminin gerçekleştirileceği yere araç üzerine monte edilmiş bir şekilde gitmektedir.
  • Teleskopik asansörleri modüler tipteki asansörlerden ayıran özelliklerden biri de teleskopik asansörlerin modüler asansörlerden farklı olarak yaklaşık 10 dakika içinde kurulabilme özelliğine sahip olmasından ileri gelmektedir. Teleskopik bir araç üstü asansör kullanan bir nakliyat firması asansörün kurulum işlemini çok kısa bir sürede tamamlayarak taşınma sürecinin bir an önce başlamasını sağlayabilir.
  • Teleskopik asansörlerin Yük Kaldırma Kapasitesi 300 kilogramdır. Bu tip asansörler 300 kilograma kadar olan yükleri rahatlıkla indirip kaldırabilmektedirler.
  • Yukarıda da bahsettiğimiz üzere modüler asansörlerin sağlam bir şekilde durmasının sağlanması için mutlaka balkon ve alt katlara bağlanması gerekirken teleskopik asansörlerin herhangi bir yere bağlanmasına gerek yoktur.
  • Teleskopik asansörler aşağıdan uzatıldığı zaman binanın balkonuna veya pencerelerine mutlaka kurulumunun yapılabilmesi gerekmektedir.
  • Teleskopik asansörler oldukça pratik bir şekilde ve fazla elemana ihtiyaç duymadan kurulabilen asansörlerdir. Yalnızca 1 tane personel ile bu tip asansörler rahatlıkla kurulabilmektedir.

Evden Eve Asansörlü Nakliyat Yaygınlaşıyor

özellikle evden eve nakliyat sektörünün son 10-15 yılına baktığımızda asansör yardımı ile yapılan evden eve nakliyat hizmetlerinin hızla yaygınlaşarak popüler hale geldiğini görmekteyiz. İnşaat sektöründeki gelişmelere de bağlı olarak artık yüksek katlı binaların yapıldığı şu dönemde Asansörlü Evden Eve Nakliyat hizmetlerinin çok daha önemli bir hale geldiği ise tartışmasız bir gerçektir.
Asansörlü taşımacılık hizmetlerinin yaygınlaşması eski yöntemlerle hamalların sırtında eşya taşıma dönemini tamamen bitirdi diyebiliriz. Binaların bulunmuş olduğu konuma göre yukarıda bahsetmiş olduğumuz iki tip asansörden birini kullanarak nakliye firmaları müşterilerine uygun çözümler üretmektedirler.
Asansörlü Nakliyat Firmaları müşterilerine asansör hizmetinin yanında nakliye esnasında yapılması gereken her türlü faaliyette de yardımcı olmaktadırlar. örneğin asansör ile çalışan bir nakliyat firması taşınma gününden önce söz konusu güzergâha gelerek binanın şartlarına göre asansör sisteminin nereye kurulacağı, hangi pencere ve balkondan eşyaların asansöre verileceği hususunda bir ön keşif çalışması yapar. Yapılan bu ön keşif çalışması sonrasında asansörün kurulacağı yer ve diğer detaylar taşınma gününden önce planlanarak taşınma günü geldiğinde bu plana göre hareket edilir.
Asansörlü nakliyat firmaları müşterilerine daha Güvenli Asansörlü Nakliye Hizmeti verebilmek için asansöre konulacak eşyaları zarar görmeyecek bir şekilde ambalajlamasını gerçekleştirir. Ambalajlanan malzemeler ise titizlikle asansöre konularak transfer işi tamamlanır.
Peki, bir yük asansörünün kurulabilmesi için hangi şartlar gerekmektedir. Bu konuya da kısaca bir göz atalım.

Asansör Kurabilme Şartları Nelerdir?

Artık evden eve nakliyat işlerinde Mobil Asansörler kullanılarak taşıma işi gerçekleştiriliyor. Son yıllarda iyice yaygınlaşan asansörlü nakliyat hizmetlerinde taşınacak olan kişilerin en fazla merak ettikleri konulardan biri de bu yüksek performanslı asansörlerin her yere kurulup kurulamayacağı ile ilgili. Evden eve asansörlü nakliyat hizmetlerinde bir asansörün kurulabilmesi için hangi şartlara gereksinim duyulmaktadır maddeler halinde listeleyelim.
  • Bir Nakliye Asansörünün Kurulabilmesi İçin en uygun şartlı evler balkonu olan evlerdir. Eğer evinizde bir balkon bulunuyorsa asansör kurulumu için istenilen en önemli şartlardan birini sağlamışsınız demektir.
  • Şayet evinizde balkon yoksa evinizin pencereleri de asansör kurulumu için size yeterli olabilir. Ancak burada dikkat edilecek husus camlarınızın eşyalarınızın geçeceği büyüklükte olmasıdır. Şayet evinizin pencereleri eşyalarınızın transferi için yeterli büyüklükteyse bu da bir Nakliye Asansörünün Kurulumu için yeterli koşullardan biridir.
  • İkinci önemli koşul oturduğunuz evin önünde nakliye aracının ve asansörünün kurulabilmesine imkân sağlayacak bir yol olmasıdır. Şayet evinizin önünden geçen yol asansör kurulumu için yeterli büyüklükte değilse Evden Eve Nakliye Asansörü balkon veya camlarınız müsait olsa bile kurulamamaktadır.
  • Antalyadan tüm illere şehirler arası nakliyat hizmeti veriyoruz. Satın alınan hizmetler bakımından her geçen gün daha güzel ülkemizde, nakliyat sektörü oldukça önemli bir paya sahip. İlk olarak Avrupa ülkelerinde ortaya çıkmış nakliyecilik bugün ülkemizde oldukça gelişmiş koşullar altında, gelişmiş ekipmanlar ve sağlam nakliyat kadrosu ile sunuluyor.
    Bugün nakliyeciliğin hizmet dalları arasında, şehir için nakliyat, şehirler arası nakliyat, evden eve nakliyecilik, ofis taşıma, fabrika taşıma, hastane taşıma, okul taşıma daha birçok kurumsal taşımacılık dalı, villa taşıma, antika eşya taşıma, arşiv taşıma, parsiyel taşıma gibi kollar bulunuyor.
    Bunun yanı sıra depolama hizmeti de büyük ölçüde nakliyat şirketleri tarafından veriliyor. Yukarıda sayılan hizmetlerin tümü ise firmamız tarafından verilen nakliyecilik hizmetleri arasında yer alıyor. Bu yazımızda ise şehirlerarası nakliyat hizmetinin kapsamından bahsedilecektir.

    Şehirler Arası Eşya Taşıma İşlemini Nasıl Yapıyoruz?

    Şehirlerarası eşya taşımacılığı çoğu kez şehir içi eşya taşımacılığından çok daha zorlu ve yorucu bir hizmettir. Bu hizmeti verirken, firma olarak amacımız, hizmetin hengâmesini olabildiğince aza indirmek, her zaman derli toplu ve müşteriyi yormayacak bir hizmet ortaya koymaktır.
    Bunun için de eşyaların ambalajlanmasından tutun nakliyat araçlarının seçimine kadar özenli davranmak gerekmektedir.
    Biz de firma olarak bu desteği sizlere sunabilmek için nakliyat ekipman ve filolarımızı geliştirme yoluna gitmenin yanı sıra çalışanlarımızı da zaman zaman düzenlediğimiz eğitimler sayesinde müşteri istek ve taleplerini en uygun şekilde sağlayabilecek pozisyona getirme gayreti içerisindeyiz.
    Şehirlerarası nakliye hizmetimizi ise uzak mesafeli bir evden eve taşımacılık olarak düşünebilirsiniz. Bunun için en gerekli adımlar ise ücretsiz expertiz hizmetimiz ile atılır.

    Ücretsiz Expertiz Hizmeti Ne İşe Yarar?

    ücretsiz expertiz hizmeti, alacağınız nakliyat hizmetinin bir ön provası gibidir.
    Eşyalarınızın ne kadar kapasitelik bir nakliyat aracına ihtiyaç duyduğu, eşyalarınızın hangi ambalajlar ile ambalajlanacağı, ne kadar ambalaj malzemesi harcanacağı, asansörlü nakliye hizmetine ihtiyaç duyup duymadığınız, duyuyorsanız apartmanınızın bunun için uygun olup olmadı gibi konuların her biri uzman çalışanlarımızın sizi bilgilendirmiş olduğu konulardır.
    Böylece hazırlanan nakliyat sözleşmesinde, hangi hizmetleri aldığınız, hangi malzemenin ne kadar kullanıldığı yazılır ve siz de hangi hizmete ne kadar para ödemiş olduğunuzu görürsünüz. Hem de eşyalarınız profesyonel ambalajlama, eşya sigortalama gibi özel kapsamlı uygulamalar ile uzun yollar için güvence altına alınmış olur.

    Şehirler Arası Nakliyede Eşya Sigortalama Hizmeti

    Eşya sigortalama işlemi özellikle şehirlerarası ev taşıma işlemi için son derece gereklidir. Bu işleme şöyle bir örnek verilebilir.
    Nakliyat sırasında nakliyat sözleşmesi listesinde yer alan bir çini porselen takımınızın tek bir parçası dahi eksilmiş olursa, sözleşmede takımın ederi sigorta şirketi tarafından aynı iş günü ya da en geç ertesi gün elinize nakit olarak teslim edilmekte.
    Bu şekilde hasar gören eşyanızın aynısını satın alabileceğiniz bir bedel elinize geçmiş olmakta. Bu durum elbette sizin belirlemiş olduğunuz her eşya için gerekli olmakta.

    Özel Nakliyat Araçlarının özellikleri Nelerdir?

    Şehirlerarası ev taşıma hizmeti alacağınız firmadan dikkat etmeniz gereken en önemli konunun nakliyat araçları olduğunu kesinlikle unutmamalısınız.
    Uygun şekilde tek tek özel olarak ambalajlanmış olan eşyaların uzun yollarda hasar görmemesi için amortisörlü, firmanın kendisine ait olan, mobilya iç kaplama araçlar kullanılması gerekmektedir.
    Eşyaların saatlerce sürecek yolda hava koşullarından nemden, soğuktan ve sıcaktan etkilenmemesi, sarsıntı durumlarında birbirine çarparak kırılmaması hatta gerekiyorsa, kasa içi sıcaklığının ayarlanabiliyor olması şarttır.
    Bu tarz bir profesyonellik anlayışı ile şehirlerarası eşya taşıma yapan firmamız ile bağlantıya geçmek için iletişim adresimizi kullanabilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Antalya Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Antalya Nakliyat 0532 135 53 42 | 0242 346 50 42

Antalya ŞehirlerArası Nakliyat Firmaları